Invictus Star


Invictus Star - Uniek NHSB 3036568

Zelf gefokt, eigenaar: W. te Raa. Invictus is geboren uit een uitstekende werkcombinatie; Isolde NHSB 2858691

X Jaitze NHSB 2739141.

Hij is als eenling geboren maar is er niet minder geliefd om, bij zijn geboorte was hij al direct een enorm drukke en levendige pup en die trend heeft hij aangehouden. Hij heeft nu al getoond over veel talent te beschikken.

Eerste apport

Met de leeftijd van maar liefst 4 weken kon hij al apporteren. Hij apporteerde al vol plezier netjes een puppydummy en dat makkelijk 2 tot 4 casts achter elkaar. Het mooie en knappe was dat hij echt wist wat hij deed; hij kende het woord "apport'' nog voor hij zijn eigen naam kende!

Op de leeftijd van 5 weken apporteerde hij voor het eerst wild namelijk een duifje en vond hij het heerlijk om mee te gaan met zijn moeder op jachttraining en demonstreerde toen al geen spoortje te hebben van schotangst. Kortom een heerlijke ''vrije'' stabijhoun.

Puppy- Jacht test

Toen Invictus 6,5 week oud was heeft hij mee gedaan aan een Puppy-Jacht test. Tijdens deze test apporteerde hij keurig netjes twee onbekende voorwerpen in de handen van een voor hem volslagen vreemde puppytester. Hij kwam uit deze test als ''ideaal'' naar voren met als extra opmerking dat ze eigenlijk nog nooit door de jaren heen een pup gezien hadden die al echt apporteerde.

Klein talentje

Bij zijn huidige eigenaresse laat hij ook weer zien hoe getalenteerd hij is; met 9 weken zwom hij al in diep water en met 12 weken ging hij voor het eerst zelfstandig te water en zwom hij naar de overkant!

Het is een temperamentvol reutje, erg mensgericht en met enorm veel 'will to please'.

Zweetwerk

1 jaar en 5 maanden oud deed Uniek al mij met zijn aller eerste Zweetwerkproef mee waar bij hij eerste werd met 90 punten! Enige tijd later heeft hij mee gedaan aan een orweja F spoor(500 meter zweet spoor )en vond ook daar het stuk en behaalde daar mee een tweede plaats,dat belooft wat voor de toekomst!

Invictus Star 2 dagen oud
Invictus Star 2 dagen oud
Invictus Star 5 weken oud
Invictus Star 5 weken oud


Invictus Star 7 maanden oud
Invictus Star 7 maanden oud

Bekijk prachtige filmbeelden van Invictus op:

https://www.facebook.com/stardustinyoureyesstabijhounkennel/