Isolde


Isolde - Berber NHSB 2858691

Isolde is een prachtig en vooral zelfverzekerd teefje uit de combinatie Elbrich van het Winaldhuhiem X Dries Borke Fan'e  Alde Leane.

Showkwalificaties alsmede haar HD uitslagen zijn ruim behaald.  Ze heeft HD A  met een Norbergwaarde van 33 , 0 botafwijkingen en, wat vrij uniek is: geen onvoldoende aansluiting.

 

Karakter

Isolde heeft een fijn karakter, naast haar jachtpassie is ze van nature erg stabiel en zelfverzekerd. Ze heeft een enorme wil tot werken en zal alles doen voor de baas. Ze is echt een hond met een enorme ''will to please''; juist deze eigenschappen tezamen maken haar tot een goede werkhond en een absoluut genot om mee te werken.

 

KJV Diploma's

Op 2 jarige leeftijd heeft ze haar eerste KJV proef gelopen met een fantastisch resultaat namelijk 73 punten in de B. Haar 2e en 3e proef behaalde ze 71 punten in de B, hier bij eindigde ze 3 keer achter elkaar in de top 4. Door zo achter elkaar te presteren toont ze ook weer haar stabiele karakter. Ze heeft de juiste aanleg, werkwil en kunde om in de toekomst meer te bereiken.

Naast de KJV proeven heeft ze zich al meerdere malen bewezen in de praktijk jacht die ze met veel passie en toewijding doet.